Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 18:01

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά του Πηλίου και στη συνεχεία στο Χορστ της Ολλανδίας. Στην Πορταριά και το Χορστ της Ολλανδίας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Ατρόμητος ενόψει της νέας σεζόν. Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Στην Πορταριά του Πηλίου και το Χορστ της Ολλανδίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας εν όψει της σεζόν 2022/23. Με γνώμονα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου και τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών μας, η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση στην Πορταριά του Πηλίου και εν συνεχεία στο Χορστ της Ολλανδίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τα περισσότερα φιλικά (τέσσερα) εν όψει της σεζόν 2022/23.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας θα ταξιδέψει για το Πήλιο στις 11 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 21 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Η αποστολή του Ατρόμητου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “Portaria Hotel”, το οποίο εγγυάται όλες τις ανέσεις για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους ενός ποδοσφαιριστή και δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα χρόνια κι άλλες ομάδες το προτιμούν για την περίοδο της προετοιμασίας τους».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, 18:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦιλικό με Χέρενφεεν στην Ολλανδία
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Στην ΕΕ πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς με το θέμα των Δυτικών Βαλκανίων