Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε από το ακριτικό Καστελόριζο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα από την ιστορία και τις διεθνείς συνθήκες, τόνισε η Φώφη Γεννηματά κατά τις συναντήσεις με τις τοπικές και στρατιωτικές αρχές.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι χρειάζεται ομοψυχία και εθνική γραμμή απέναντι στην κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, αλλά και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να σταλεί το μήνυμα ότι υπάρχει αρραγές εθνικό μέτωπο αποφασιστικότητας και αποτελεσματικής υπεράσπισης των εθνικών μας δικαίων.

Η κα. Γεννηματά επισκέφθηκε το φυσικό λιμάνι του νησιού όπου συνομίλησε με κατοίκους και το σχολείο όπου συζήτησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Με την επίσκεψή της στο Καστελόριζο, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ολοκληρώνει την διήμερη περιοδεία που ξεκίνησε από τη Ρόδο, όπου είχε χθες συναντήσεις με φορείς του τουρισμού και παρουσίασε τις θέσεις του Κινήματος για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που πλήττονται από την πανδημία.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση με βιτριόλι: Στο μικροσκόπιο κινητό και υπολογιστής της 35χρονης κατηγορούμενης- Αύριο η απολογία της (video)
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2020: Πώς να διαχειριστούν υποψήφιοι και γονείς το άγχος των εξετάσεων