Η αλήθεια είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά – μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί – που ο ξένος Τύπος «χρεώνει» στον Μπραντ Πιτ μία νέα σύντροφο. Άλλωστε, είναι τόσα συχνά τα δημοσιεύματα περί νέου έρωτα που και ο ίδιος ο ηθοποιός έχει φτάσει στο σημείο να τα διακωμωδεί.

Αυτή τη φορά, τα δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι και πάλι ερωτευμένος και σε φάση έντονου φλερτ με νεαρή ρεπόρτερ. Συγκεκριμένα, με την Renee Bargh του Extra. Μάλιστα, μία πηγή φέρεται να εξομολογήθηκε στο New Idea πως η 33χρονη είναι ο τύπος του Πιτ.

«Εκείνος είδε ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να σταθεί στο πλευρό του στο  Χόλιγουντ και ακόμα παραπέρα», φέρεται να δήλωσε η πηγή.

Το «κονέ» φέρεται να έγινε στα SAG Awards, τον περασμένο Ιανουάριο.  Κι ενώ όλοι είχαν στρέψει την προσοχή τους στη συνάντησή του με την Τζένιφερ Άνιστον, εκείνος – αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα – είχε την προσοχή του στην όμορφη ρεπόρτερ. Έκτοτε, γράφεται ότι δεν έχει σταματήσει να φλερτάρει μαζί της, ενώ έχουν συναντηθεί αρκετές φορές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

That ? though @extratv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renée- Claire Bargh (@reneebargh) στις

Ωστόσο, οι δυο τους είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας «Ad Astra». Η Renee Bargh μοιράστηκε τότε μία φωτογραφία τους στο Instagram, ενώ στη λεζάντα που τη συνόδευε μιλούσε περί «χημείας». Με αφορμή αυτό ξεκίνησαν τότε κάποιες φήμες για εκείνη και τον Μπραντ Πιτ, αλλά η 33χρονη έσπευσε να τις διαψεύσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Honey I’m home ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renée- Claire Bargh (@reneebargh) στις

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Πράσινο φως» από την κυβέρνηση για επανέναρξη της Super League!
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το πακέτο των €750 δισ. για το Ταμείο Ανάκαμψης