«Δεν υπάρχει πιο προβληματική, πιο ζημιογόνος για τα εθνικά μας θέματα και πιο ντροπιαστική συμφωνία από αυτή» δήλωσε για την Συμφωνία των Πρεσπών ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή ο κ. Κικίλιας είπε ότι «το μεσημέρι κάποιοι βουλευτές θα σηκώσουν το χέρι τους απέναντι στην Ιστορία μας, αλλά θα έχουν το κεφάλι χαμηλωμένο» καθώς «αυτή η συμφωνία μάς κάνει τεράστια εθνική ζημιά, αποσταθεροποιεί την περιοχή και φέρνει μαύρα σύννεφα γύρω από την Ελλάδα».

 

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «μία σειρά μεγάλων ηγετών με διαφορετική ιδεολογική αφετηρία και που σε καμία περίπτωση δεν ήταν ακροδεξιοί, υπερασπίστηκαν σθεναρά την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τη γλώσσα, την Ιστορία μας, το αίμα που χύθηκε στα μακεδονικά χώματα και δημιούργησαν μια παρακαταθήκη: να είναι υποχρεωμένο το γειτονικό κράτος να τα αποδεχτεί ώστε να μπορέσει να έχει οντότητα και να μπει στους διεθνείς οργανισμούς». Τώρα, πρόσθεσε, «ήρθε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά να τα δώσει όλα».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροMLS: Πέρασε πακέτο 100.000 μετοχών
Επόμενο άρθροΚλειστό το μετρό στο Σύνταγμα