Με τη λέξη «αναρχία» επέλεξε να παρομοιάσει τη στάση του Ολυμπιακού ο Ρικ Πιτίνο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του ΕΣΑΚΕ ενόψει της έναρξης των ημιτελικών των play offs της Α1.

 

Μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε για να σχολιάσει την κίνηση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στα play offs, ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού ξέσπασε:

 

«Προέρχομαι από διαφορετικό σχολείο. Δεν έχει σχέση με το ποιες ομάδες δεν είναι εδώ.

 

Εάν βλέπαμε ΝΒΑ πριν από δύο εβδομάδες, θα πιστεύαμε ότι στους τελικούς θα έπαιζαν οι Γουόριορς με τους Μπακς.

 

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το Τορόντο θα κέρδιζε τέσσερις συνεχόμενες φορές το Μιλγουόκι. Όλες οι ομάδες είναι καλές και μπορούν να νικήσουν.

 

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει εύκολο έργο. Είχαμε όντως δύο εύκολα παιχνίδια στον 1ο γύρο. Στην Μύκονο. Αυτά θα είναι δύσκολα παιχνίδια», είπε αρχικά για προσθέσει:

 

«Προπονώ 42 χρόνια και αυτοί οι προπονητές (αναφερόταν στους υπολοιπους τεχνικους των ομάδων που συμμετέχουν στην τετράδα) είναι εξίσου καλοί με τους προπονητές των ΗΠΑ.

 

Κατά την άποψή μου υπάρχουν εξαιρετικά πράγματα. Είμαι τολμηρός προπονητής.

 

Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός παίκτης. Κάποιες φορές ο Αντετοκούνμπο έχει κάνει τόσα πολλά για το ελληνικό μπάσκετ και την δημοφιλία του.

 

Στην Ελλάδα τον λατρεύουν και είναι εξαιρετικός.

 

Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ομάδες που δεν εμφανίζονται στο γήπεδο, αυτό το σκοτώνει το άθλημα. Όλοι λένε για την μεγάλη αντιπαλότητα των αιωνίων.

 

Μεγάλη αντιπαλότητα είναι όταν εμφανίζεται ο αντίπαλος και τους… σκοτώνουμε. Θέλουμε να έχουμε μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες και τους προπονητές.

 

Αυτό που έγινε φέτος είναι αναρχία. Φέτος δεν μπορούμε να έχουμε μπάσκετ με γκρίνια.

 

Ο Νικ ξέρει τι λέω, δεν μπορείς να εμφανιστείς σε αγώνα Euroleague με 20 χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού και 10 χιλιάδες καπνιστές. Δεν μπορεί να μπει ο αθλητής μέσα και να πνίγεται από τον καπνό.

 

Αυτό που εύχομαι είναι να σταματήσουν οι βλακείες αυτές και να σεβόμαστε τους πάντες»

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔεν απελευθερώνει τους Ουκρανούς ναύτες η Ρωσία
Επόμενο άρθροΕκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός στις Βρυξέλλες μετά από απειλή για βόμβα