Μοιράσου το άρθρο:

Έντονες επιφυλάξεις για την επιχορήγηση αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων με ποσά για τα οποία δεν έχουν προσκομίσει αντίστοιχα τιμολόγια, εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να λάβει την απάντηση του δημάρχου Αχ. Μπέου, ότι  η Δημοτική Αρχή θα επιχορηγεί κάθε χρόνο τα σωματεία και επειδή η Δημοτική Αρχή έχει να επιτελέσει σημαντικό έργο από τον Σεπτέμβριο, τις ίδιες απαντήσεις θα δίνει αν εξακολουθήσουν οι μειοψηφίες να έχουν την ίδια στάση.

«Αυτή είναι  η πραγματικότητα. Πρόεδροι συλλόγων ήταν και υποψήφιοι μαζί σας.  Πως γίνεται όλες οι αιτήσεις να έγιναν την ίδια ημέρα.  Εδώ υπάρχει ένα κόστος κοντά στις 70.000 € και δεν θέλετε να καταλάβετε. Ελέγχονται», παρατήρησε  ο Θ. Διαμαντένιας. Απαντώντας ο Αχ. Μπέος, είπε ότι τα ποσά ελέγχονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αν οι αποφάσεις δεν είναι σύμφωνες με το νόμο, δεν τις υπογράφουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Τελικά το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία.

Επιπλέον ο κ. Διαμαντένιας ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία για τις καταγγελίες του αντιδημάρχου Κοιμητηρίων Χρ. Στεφόπουλου, ότι ο κ. Διαμαντένιας εθεάθη να κολλά αφίσες την προεκλογική περίοδο, διαφορετικά θα του κάνει μήνυση.

Οι σύλλογοι και τα ποσά που λαμβάνουν

Ο Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών «Η Οξυά» με την από 47034/06-06-2019 αίτησή του καθώς και με όλα εκ του νόμου απαραίτητα δικαιολογητικά, καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ 3.000,00€ όπως αναλυτικά περιγράφεται στο αίτημα του, προκειμένου να διοργανώσει πολιτιστική εκδήλωση – λαϊκό παραδοσιακό πανηγύρι με αφορμή τη θρησκευτική εορτή του Προφήτη Ηλία. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου 2019, την παραμονή της εορτής στον προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου.

Ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου με την από 47033/06-06-2019 αίτησή του καθώς και με όλα εκ του νόμου απαραίτητα δικαιολογητικά, καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ 3.000,00€  προκειμένου να διοργανώσει πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός – Αθλητικός & Αλιευτικός Σύλλογος Οικισμών: Κριθαριά και Πλάκες Βόλου Μαγνησίας – «Ο ΝΕΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €, προκειμένου να διοργανώσει πολιτιστική εκδήλωση – λαϊκό παραδοσιακό πανηγύρι με αφορμή τη θρησκευτική εορτή του πολιούχου των οικισμών Αγίου Αποστόλου του Νέου που θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου 2019 σε χώρο του Οικισμού της Κριθαριάς.

Ο Αθλητικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πορταριάς «ΟΡΜΙΝΙΟΝ» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ, 2.975,00 €, προκειμένου να διοργανώσει πολιτιστική εκδήλωση στις 22 Ιουνίου 2019 στο Θεατράκι «Αι Ταφίτικο» της Δημοτικής Ενότητας Πορταριάς του ενιαίου Δήμου Βόλου και συγκεκριμένα τη συνάντηση παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων με την παρουσίαση χορών με φορεσιές των προγόνων μας, από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ο «Σύλλογος Αργιθεατών Νομού Μαγνησίας»  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €, προκειμένου να διοργανώσει πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Φίλοι μ’ καλώς ορίσατε» και συγκεκριμένα την εξής εκδήλωση:
α)Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στις 21 Ιουνίου 2019, που θα διεξαχθεί στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου με τη συμμετοχή πάνω από 100 χορευτών από τα χορευτικά του Συλλόγου και προσκεκλημένων χορευτών από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των δύο χιλιάδων εφτακοσίων εξήντα δύο ευρώ, 2.762,00 €,προκειμένου να διοργανώσει τις εξής εκδηλώσεις:
α) Διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα «Περπατώντας στην άλλη όχθη της μουσικής μας παράδοσης…». Ένα μουσικό αφιέρωμα με λόγο-μουσική-χορό στην πορεία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού στον 20ο και 21ο αιώνα, καθώς και στη συμβολή των Σοφαδιτών καλλιτεχνών.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος « Σύλλογος Διατήρησης & Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης)» με  αίτησή του καθώς και με όλα εκ του νόμου απαραίτητα δικαιολογητικά, καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €, όπως αναλυτικά περιγράφεται στο επισυναπτόμενο αίτημα του, προκειμένου να διεξάγει και να συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €, προκειμένου να διοργανώσει  πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Σύλλογος Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €,  προκειμένου να διεξάγειπολιτιστικές εκδηλώσεις:
Το Αθλητικό Σωματείο «Ένωση Λεχωνίων – Νηλέας» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €, προκειμένου να διοργανώσει ένα τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών, στο Δημοτικό Γήπεδο Κάτω Λεχωνίων από τις 15 έως τις 16 Ιουνίου 2019.

Το Αθλητικό Σωματείο «Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας»  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €,

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλλεϋ Βόλου «ΑΡΓΩ» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα ευρώ, 2.980,00 €,  προκειμένου να διοργανώσει διεθνές τουρνουά βόλλεϋ Κορασίδων στο κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος από 23 έως 26 Ιουλίου 2019 με τη συμμετοχή των : α) CSM TIMISOARA από τη Ρουμανία, β) Άρης Θεσσαλονίκης, γ) Ακαδημίες Πρωταθλητών Πευκών Θεσ/νικης, δ) Ε.Α. Λάρισας και ε) Γ. Σ. Αλμυρού για ηλικιακές κατηγορίες από 2002 έως 2005. Θα συμμετέχουν περίπου 90 κορασίδες και θα δοθούν συνολικά δεκαέξι αγώνες.

Ο Ιππικός Αθλητικός Σύλλογος Βόλου «Οι Κένταυροι» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ 3.000,00 €  προκειμένου να διοργανώσει την 4η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση από 12 έως 14 Ιουλίου 2019.

Ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς Ο Μαχητής καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00€,

Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €,

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βόλου «Πήγασος»  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €, προκειμένου να διοργανώσει στο Κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, από 6 έως 7 Ιουλίου 2019, 2ήμερο διεθνές προπονητικό και αγωνιστικό σεμινάριο.

Το Αθλητικό Σωματείο «Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νικόμαχος Βόλου» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ, 2.900,00 €

Το Αθλητικό Σωματείο «Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Κινητικές Δυσκολίες Οι Αργοναύτες»  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €, προκειμένου να συμμετέχει σε  αθλητικές εκδηλώσεις με σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητισμού και εν γένει του αθλητικού πνεύματος και την μέσα από τον αθλητισμό, αποϊδρυματοποίηση και ομαλή ένταξη ή επανένταξη των ατόμων με αναπηρίες στο κοινωνικό σύνολο.

 

Το Αθλητικό Σωματείο «Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00€, 

Το Αθλητικό Σωματείο «Γυμναστική Ένωση Βόλου»  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των χιλίων εξακοσίων ευρώ, 1.600,00 €, προκειμένου να διοργανώσει αθλητική εκδήλωση.

Το Σωματείο «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» Τμήμα Βόλου Α.Χ.Ε.Π.Α. ΕΛΛΑΣ  καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα ευρώ, 2.930,00 €, προκειμένου να διεξάγει πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών, Εργοληπτών, Ηλεκτρολόγων και Συντήρησης Καυστήρων Ν. Μαγνησίας «Σ.Ε.Η. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» καλεί το Δήμο Βόλου να τον επιχορηγήσει με το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ, 3.000,00 €.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ δημοτική αρχή προχωρά στο σχεδιασμό διάνοιξης της Καραμπατζάκη-Κόντρα για τον ηλεκτροφωτισμό
Επόμενο άρθροΚομοτηνή: 11-6-2019 Ειδήσεις