Βολές κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (ΝΕΟ), Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, τονίζοντας πως το νέο του δόγμα είναι η «αόρατη ασφάλεια».

 

Με αφορμή την τοποθέτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα Ασφάλειας, η κ. Παπακώστα σημειώνει: «Το ψέμα είναι ανανδρία λέει ο Καζαντζάκης. “Αόρατη ασφάλεια” το νέο δόγμα Μητσοτάκη. Αόρατη τσίπα για τις πράξεις συγκάλυψης του κόμματος που είναι Πρόεδρος, όπου επί των ημερών του τα ανήλικα θύματα του εμπορίου ανθρώπου, τα οποία δεινοπάθησαν στα χέρια του πολιτικού συμβούλου του, είναι αόρατα…».

 

Παράλληλα, τονίζει πως «αόρατη και η αφοσίωση στο καθήκον των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και της δράσης της σε όλα τα επίπεδα της μάχης για ακόμα καλύτερη ασφάλεια. Αόρατη και η λογική, αφού υπερθεματίζουν στις αιτιάσεις των συνδικαλιστών δίχως να αντιλαμβάνονται ότι αυτομαστιγώνονται για τις παραλείψεις δεκαετιών».«Αυτά παθαίνει κανείς όταν στοχοποιεί τον πολιτικό του αντίπαλο, γυμνός από προτάσεις, με σκελετούς στα ντουλάπια, με μοναδικό μέλημα την εμπαθή τυφλή σύγκρουση, η οποία αποβαίνει εις βάρος της Ασφάλειας της χώρας και της εικόνας της στο εξωτερικό», καταλήγει η κ. Παπακώστα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣχέδιο απόβασης σε νησί του Αιγαίου
Επόμενο άρθροΜείωση στο 10% από 15% του συντελεστή φορολόγησης των μερισμάτων