Διχαστική και επικίνδυνη χαρακτήρισε η τακτική του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος χαρακτήρισε ορφανή κοινοβουλευτικά τη Ροδόπη, ζητώντας ο ίδιος ψήφους για ισχυρή εκπροσώπηση.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Αϊχάν Καραγιουσούφ.

Ο κ. Καραγιουσούφ υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης στεκόμενος αρχικά στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
«Από το 1974 οι κυβερνήσεις που εκλέγονται είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δεν χρεωκόπησε ο ΣΥΡΙΖΑ τη Χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας και κλήθηκε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Το κατάφερε, με πολλές πιέσεις εξωτερικά από τους δανειστές και εσωτερικά από συμφέροντα που κλονίζονταν και δεν επιθυμούσαν το συμφέρον των πολλών. Σίγουρα κάνοντας την αυτοκριτική μας, δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας έτσι όπως εμείς θέλαμε…Δεν επέτρεπαν οι συνθήκες. Αλλά τώρα στη δεύτερη θητεία δίνουμε έμφαση στην καθημερινότητα και τώρα υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος, το αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης της κρίσης από εμάς και μπορούμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας».
Για το θέμα της Νομικής στην Πάτρα, δήλωσε πως αυτό ήταν μια εξαγγελία του πρωθυπουργού στο παραγωγικό συνέδριο της περιοχής. Υπογράμμισε ωστόσο πως στο φετινό Μηχανογραφικό των υποψηφίων δεν υπήρχε.
Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στο έργο της κυβέρνησης και προς την Μειονότητα, αναφερόμενος στην κατάργηση της Σαρία και την ενσωμάτωση των Εκπαιδευτικών -διευκολυντών στα Νηπιαγωγεία.
Ο κ. Καραγιουσούφ κάλεσε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν, αφού σκεφθούν και αξιολογήσουν προγράμματα και δεσμεύσεις των κομμάτων.
Ακολουθεί το ηχητικό από την συνέντευξη του κ. Καραγιουσούφ στην ΕΡΤ Κομοτηνής.
https://drive.google.com/open?id=1of0F5BT3B7DFGv2FkV8TO79U1YkmpyPK

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠτολεμαΐδα: Αντίδραση Κ Κ Ε για παραχώρηση δημοσίου χώρου στη Χ Α
Επόμενο άρθροΠτολεμαΐδα: Μεταφέρεται το τοπικό υποκατάστημα ΕΦΚΑ στο Διοικητήριο της ΠΔΜ