Εικόνες που προκαλούν αίσθηση- από την αιματηρή συμπλοκή της Δευτέρας στο Άνω Σούλι- έφερε στο φως τηλεοπτικός σταθμός της Πάτρας. Το υλικό προέρχεται από κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης του δράστη.

Στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται καρέ-καρέ ο καυγάς, το κυνήγι και οι πυροβολισμοί ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με τον 41χρονο να χάνει τελικά τη ζωή του από πυροβολισμό.

Το φονικό έγινε ξημερώματα Δευτέρας στο συνεργείο του 40χρονου στο Νέο Σούλι της Πάτρας. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, το θύμα διέρρηξε το συνεργείο του, τον προκάλεσε με βρισιές και τον απείλησε με κυνηγητικό όπλο. Τράβηξε όπλο για να απαντήσει στην επίθεση και ακολούθησε συμπλοκή, ανταλλαγή πυροβολισμών μέχρι που ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πυροβόλησε και πέτυχε με μια σφαίρα, τον 41χρονο στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον πρώην συνεργάτη του και διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό και επιπλέον περιοριστικούς όρους, μέχρι να αποφασίσει για την τύχη του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ κυβέρνηση «ξεκλειδώνει» τις δωρεές για την υγεία με fast track διαδικασίες-Η πρωτοβουλία του ΙΣΝ (video)
Επόμενο άρθροΕξελίξεις με τον “τοξοβόλο”- Ερευνες της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα της 26χρονης στα Πατήσια