Το βανδαλισμό του εκλογικού της περιπτέρου στο Χαλάνδρι καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα, στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση τραμπούκων στο εκλογικό της περίπτερο στο Χαλάνδρι και την καταστροφή της υλικοτεχνικής υποδομής, που έγινε χθες βράδυ Σαββάτου, 29/06/2019.

Απαιτούμε τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης.
Η καταστροφή εκλογικών περιπτέρων είναι προσβολή προς τη Δημοκρατία, συνιστά φασιστική πρακτική και κρίνουμε πως η επίθεση στο εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Ενότητας Χαλανδρίου, μίας μαζικής και δραστήριας πολιτικής επιτροπής, θέλει να χτυπήσει το φρόνημα των αγωνιστών και αγωνιστριών της Λαϊκής Ενότητας.

Η Λαϊκή Ενότητα δηλώνει ότι, παρά τις όποιες επιθέσεις, είναι παρούσα και θα δώσει την εκλογική μάχη αποφασιστικά με τα στελέχη της, τα μέλη της και όλους τους φίλους συναγωνιστές, για την προώθηση των θέσεών της και την ανάδειξη της εναλλακτικής της πρότασης. Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε».

Την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη Δευτέρα 1 Ιούλη, 7:00μμ. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στις 7.00 μμ, στο χώρο του κεντρικού εκλογικού της περιπτέρου, μπροστά Εθνική Βιβλιοθήκη.
Όχι στα εκβιαστικά διλήμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
Μπορούμε να τους σταματήσουμε με
· νικηφόρο εργατικό λαϊκό κίνημα
· ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά
ενάντια στον ευρωμνημονιακό μονόδρομο και τον ιμπεριαλισμό
ψηφίζουμε / ενισχύουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτον ΣΚΑΙ ο Αλέξης Τσίπρας στις 2 Ιουλίου «για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό»
Επόμενο άρθροΣημαντική ανακάλυψη για την καρκινογένεση