Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021, 21:29

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα μπορούσε να βρει νέα δουλειά ως προπονητής στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Σπαρτάκ Μόσχας, ακολουθώντας τα βήματα του Μάσιμο Καρέρα.

Σύμφωνα με το Itasportpress, ο Γκατούζο είναι η πρώτη επιλογή της μοσχοβίτικης ομάδας για να πάρει τη σκυτάλη από τον Ρούι Βιτόρια μετά το θλιβερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, που βλέπει τη Σπαρτάκ να βρίσκεται στην ένατη θέση της ρωσικής Premier League με 19 βαθμούς σε 14 αγώνες.

Ο Γκατούζο ήταν στον πάγκο της Νάπολι την περασμένη σεζόν και στη συνέχεια αποχώρησε όταν έληξε το συμβόλαιό του. Υπέγραψε στη Φιορεντίνα το καλοκαίρι, αλλά μόλις δύο εβδομάδες αργότερα και πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία της προετοιμασίας, έφυγε και πάλι με κοινή συναίνεση.

Ο προπονητής και ο σύλλογος είχαν διαφωνίες σχετικά με τη μεταγραφική στρατηγική και η Φιορεντίνα προσέλαβε τον Βιντσέντζο Ιταλιάνο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ατζέντης του Γκατούζο, Χόρχε Μέντες, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σπαρτάκ Μόσχας για να αντικαταστήσει τον Ρούι Βιτόρια, συζητώντας για ένα τριετές συμβόλαιο που θα διπλασίαζε πρακτικά τον μισθό που είχε στη Νάπολι.

Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει ιστορία με Ιταλούς προπονητές, καθώς ο Καρέρα εντυπωσίασε στη Ρωσία από το 2016 έως το 2018, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος το 2016-17 και το Σούπερ Καπ Ρωσίας την περίοδο 2017-18.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021, 21:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙταλία: Πρόβλημα με Ιμόμπιλε
Επόμενο άρθροΓκίκας Μαγιορκίνης – Τι λέει για το συνδυασμό εμβολίων κοραναϊού και γρίπης