Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 23:04

Στα θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά που φανέρωσε ο ΠΑΟΚ στο σημερινό εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τη Λάρισα εστίασε ο Κώστας Μέξας. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εκφράστηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο αναφέροντας αρχικά:

«Ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλαμε να πάρει ρυθμό ο Χέρντον και να αντέξει και ο Λοβ παραπάνω, γιατί την Τετάρτη (σ.σ. στο ματς Κυπέλλου που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα), έπαιξε λίγο. Στόχος μας ήταν να δοκιμάσουμε και ορισμένα σχήματα που έχουμε δουλέψει».

Κατέληξε ο Μέξας τονίζοντας: «Κρατάμε το πολύ κακό ξεκίνημα και στις δύο πλευρές του παρκέ και φυσικά την αντίδραση που έβγαλε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η ομάδα. Και ότι έγινε στο τέλος, όπου παρά την καλή μας άμυνα, δεχθήκαμε δύο τυχερά τρίποντα, αλλά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ακόμη κι εκεί η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα ήταν σημαντική. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, να αλλάξουμε λίγο νοοτροπία σε ορισμένα θέματα, γιατί από το επόμενο Σάββατο που ξεκινά τα πρωτάθλημα (σ.σ. αντίπαλος στο Ιβανώφειο ο Ηρακλής), καμία χαλάρωση και καμία έλλειψη συγκέντρωσης δεν μπορεί να συγχωρεθεί».

Στη Λάρισα δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Καρακούσης, Θανάσης Χατζόπουλος, Βασίλης Τριλυράκης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής για τους «ασπρόμαυρους» περιλαμβάνει ξεκούραση με ρεπό. Επιστροφή στο γήπεδο για προπόνηση ορίστηκε τη Δευτέρα (12/10), οπότε και θα μπει ο ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στην Basket League.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020, 23:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟικογένεια Λουκμάν για δίκη ΧΑ: Περιμένουμε την τρίτη μας δικαίωση (video)
Επόμενο άρθροΘάνατος υποβρύχιου αλιέα στο δήμο Μονεμβασίας