Πυρά στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το Μεσολόγγι, όπου βρίσκεται, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην περιφέρεια και το διάλογο με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.

Στη δήλωση που έκανε αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου στον «Κήπο των Ηρώων», της καταλόγισε αδράνεια, σχετικά με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την πανδημία του κορονοϊού.

Tαυτόχρονα, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «θέλει να στρέψει αλλού την ατζέντα, ανασύρει από το συρτάρι πρακτικές μαφιόζικες» , όπως τις χαρακτήρισε , «μιας σκανδαλολογίας ανύπαρκτων σκανδάλων, για να κρυφτεί το ένα και μοναδικό μεγάλο σκάνδαλο, που είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, παρέλαβε 37 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα δημόσια ταμεία, τα οποία όμως δεν αξιοποιούνται όπως πρέπει.»

Νωρίτερα ο Α. Τσίπρας είχε επισκεφτεί το τμήμα ζωϊκής παραγωγής, αλιείας και υδατοκαλλιεργειών και στη συνέχεια συναντάται με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, αλιείς και καλλιεργητές βρώσιμης ελιάς.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη σύνοδος κορυφής στις 17 και 18 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΠέθανε ο προπονητής Νίκος Αλέφαντος