Ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή το δήθεν εισερχόμενο έγγραφο, που φέρεται να προέρχεται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει το ελληνικό Κοινοβούλιο, με σχετική ανακοίνωση.

«Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος», επισημαίνεται σε διευκρίνση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης: Το μυστήριο με το πτυχίο του Ερντογάν – Είναι «πλαστό» ισχυρίζεται η τουρκική αντιπολίτευση

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, σε ανάρτησή της στο Twitter, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Καραγιάννη, αναφερόταν σε πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που διακινείται στα social media.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο, όσο και για όσους την αναπαράγουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάνια Καραγιάννη.

Χυδαία ανάρτηση

Ειδικότερα, στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει άθλιες οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών, που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.

Έχει και τη σφραγίδα της Βουλής

Το έγγραφο, μάλιστα, πέρα από την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, φέρει το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και σφραγίδα από τη Βουλή των Ελλήνων.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο στο Λιμάνι του Βόλου
Επόμενο άρθροΣε νέο ρεκόρ το ποσοστό θετικότητας κορωνο’ι’ού στη Μαγνησία-Που θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη στο νομό