Σε μια βραδιά αφιερωμένη στους 26 αλιείς και τέσσερις ναυτικούς του Tera Jet, οι οποίοι την ημέρα της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, συνέβαλλαν στο έργο της διάσωσης, επιδεικνύοντας πρωτοφανή ηρωισμό, ρισκάροντας τη ζωή τους για τη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων που είχαν καταφύγει στη θάλασσα, προκειμένου να σωθούν.

 

Η τιμητική βραδιά έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2018, στην Τράτα σε συμβολική τοποθεσία κοντά στην περιοχή του Ματιού, παρουσία εκπροσώπων και φορέων της πολιτείας και της πολιτικής ηγεσίας.

 

Κατά τη διάρκεια της τιμητικής βραδιάς, μεταξύ άλλων ο Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα τιμούμε και βραβεύουμε τους ανθρώπους οι οποίοι με υψηλό αίσθημα αυτοθυσίας και αλτρουισμού, συνέβαλλαν ουσιαστικά και άμεσα στο δύσκολο έργο της διάσωσης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

 

Πρόκειται για τους 26 αλιείς και 4 ναυτικούς του πλοίου Tera Jet της SEAJETS, οι οποίοι βρίσκονται μαζί μας. Η SEAJETS, θεωρώντας χρέος της, βραβεύει αυτούς τους ανθρώπους-σύμβολο ως ελάχιστο φόρο τιμής, για τον ηρωισμό τους και για τη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑρχείο της ΕΡΤ: Αφιέρωμα στον Τζίμη Πανούση
Επόμενο άρθροΟ Νάσος Κραββαρίτης, νέος διευθυντής marketing της Kia Hellas