Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ ήταν ο 20χρονος ντελιβεράς που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου, στην οδό Κ. Καρτάλη στο κέντρο του Βόλου. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου σε σοβαρή κατάσταση. Διασωληνώθηκε όμως εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχαν κλίνες. Σήμερα,Πέμπτη, βρέθηκε κλίνη στη ΜΕΘ και μετακινήθηκε εκεί.Ο νεαρός έχει βαριά τραύματα στο κρανίο και στο θώρακα, ενώ η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.Για το τροχαίο η Αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής:

”Στις 7 χθες το απόγευμα στο Βόλο (συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη με Μαγνήτων), ΙΧ αυτοκίνητο, οδηγούμενο από αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας 40 ετών και κινούμενο επί της οδού Μαγνήτων με κατεύθυνση από δύση προς ανατολή, παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα Ρ-2 (STOP) που υπήρχε στην πορεία του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Το σκούτερ οδηγούσε ένας 20χρονος που κινούνταν επί της οδού Κ. Καρτάλη με κατεύθυνση από νότο προς βορρά, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τις υλικές ζημιές αμφότερων των οχημάτων.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται.

Στους δύο εμπλεκόμενους στο ατύχημα έγινε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.”

Προηγούμενο άρθροΑναταραχή στο ΚΙΝΑΛ για τον Ποινικό Κώδικα – Υπερψηφίζει ο Λοβέρδος, «παρών» η επίσημη θέση του κινήματος
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας – «Με ψέματα και κοροϊδίες δεν αντιμετωπίζεται η ακρίβεια» – Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους στις Φέρες