Ελπίδα για ζωή και χαμόγελα αισιοδοξίας έφερε στην οικογένεια του τρίχρονου Γιώργου η είδηση ότι βρέθηκε συμβατός δότης που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του.

Ο μικρούλης νοσεί από λοιμώδη μονοπυρήνωση αλλά και από ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται αιμοφαγοκυτταρικό. Πρόκειται για ένα γονιδιακό σύνδρομο που «ενεργοποιείται» από μια απλή λοίμωξη του ανοσοποιητικού και αν δεν γίνει άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών πλήττει τα ζωτικά όργανα του παιδιού.

Η οικογένεια του μικρού Γιώργου έχει δοκιμαστεί σκληρά μιας και λίγα χρόνια πριν έχασε το δεύτερο παιδάκι τους – τον 2 ετών Μιχάλη από το ίδιο σύνδρομο.

Η Ελένη, μητέρα του μικρού Γιώργου έκανε ένα μεγάλο αγώνα μαζί με τους γιατρούς ώστε να βρεθεί συμβατός δότης ο οποίος θα χαρίσει στο γιο της μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη. Δεν περιμέναμε πραγματικά τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο, είπε μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η μητέρα του μικρού αγοριού.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της ΕΛΟΠ για την καταγγελία Πιλίδη
Επόμενο άρθροΌμικρον – Επανέρχεται το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο στη Βουλή