Εντοπίστηκαν δύο σοροί

 

Τραγική είναι η κατάληξη με τους αγνοούμενους στην Κρήτη, καθώς οι διασώστες εντόπισαν το ΙΧ στην κοίτη του ποταμού σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο που είχαν ξεκινήσει οι έρευνες.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν τουλάχιστον δύο σοροί.

 

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ.. Η οικογένεια είχε πάει σε ένα γάμο και επέστρεφε, ωστόσο ο οδηγός δεν ήξερε την περιοχή και αντί να ακολουθήσει πορεία ανατολικά προς το δρόμο Μοίρες – Πόμπια και στη συνέχεια να μεταβεί στον προορισμό του, ακολούθησε πορεία προς το βορρά, που οδηγεί στο δρόμο Μοίρες – Τυμπάκι, αλλά που περνά μέσα από το ποτάμι.

 

Η λάσπη που έχει θολώσει τα νερά, η πυκνή βλάστηση στο σημείο αλλά και το ανάγλυφο της περιοχής, δεν βοηθάει καθόλου στις έρευνες.

 

Το τηλεφώνημα και οι έρευνες

Όλα ξεκίνησαν στη 1:00 τα ξημερώματα, όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

 

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπιδόματα τριετίας και γάμου: Ποιοι τα δικαιούνται
Επόμενο άρθροΥποχωρεί η απόδοση του ελληνικού 10ετούς