Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο νηπιαγωγείο Ταξιαρχών, του Δήμου Φαρκαδώνας Τρικάλων, όταν είδαν φίδι, το οποίο κρεμόταν στην είσοδο του σχολείου την ώρα του διαλείμματος.

Η Διεύθυνση του σχολείου και γονείς κατηγόρησαν τη Δημοτική Αρχή και την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας, για ελλιπή καθαρισμό της αυλής, με κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις γονέων και της Διεύθυνσης του σχολείου, επρόκειτο για οχιά, η οποία κρεμόταν στο Μαγιάτικο στεφάνι, στην κεντρική είσοδο του σχολείου. Άμεσα η Διεύθυνση και γονείς ενημέρωσαν τη Δημοτική Αρχή, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους, αντέδρασε πολύ άσχημα και ανεύθυνα.

Μετά απ’ αυτό ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία απομάκρυνε το φίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από τη Διεύθυνση του σχολείου και γονείς, η Δημοτική Αρχή κατηγόρησε ευθέως την τοπική Αρχή και τον πρόεδρο του χωριού, για ανικανότητα, ενώ όπως δήλωσαν οι εκπαιδευτικοί του διδακτηρίου, η Δημοτική Αρχή δεν είναι σε θέση να περιποιηθεί τον αύλειο χώρο του σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό με την εμφάνιση φιδιού στο σχολείο. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν από 4 περίπου χρόνια, την περίοδο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Προηγούμενο άρθροΜεταξουργείο: Τροχαίο στη διασταύρωση Λένορμαν και Αχιλλέως – Τραυματίστηκαν δύο παιδιά
Επόμενο άρθροΠάτρα: Κιτρίνισε η θάλασσα στις παραλίες της πόλης – Ανησύχησαν οι πολίτες