Τι και αν μετράει μόνο λίγες εβδομάδες ζωής ο φρέσκος προψημένος γύρος Εν Ελλάδι της CRETA FARMS, κατάφερε κιόλας να συναρπάσει! Ο γύρος Εν Ελλάδι ξεχωρίζει λαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος για το έτος 2018 στην κατηγορία κατεψυγμένα κρεατοσκευάσματα στο 18ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων.

 

Το βραβείο αυτό αποτελεί ακόμα μια τιμητική διάκριση για την κρητική εταιρία, κάτοχο 20 παγκόσμιων πατεντών υπογραμμίζοντας την καινοτομία και αποτελεσματικότητά της στη δημιουργία και προώθηση νέων προϊόντων.

 

Ο Νίκος Φώτης, brand manager της CRETA FARMS παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε «Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα της CRETA FARMS. Από τον χοιροτρόφο στη φάρμα μας στο Ρέθυμνο που ετοιμάζει την ειδική εκτροφή και φροντίζει τους χοίρους μας, έως και τον πωλητή που φροντίζει αυτός ο πεντανόστιμος γύρος να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών. Είμαστε μια μεγάλη αλυσίδα ανθρώπων που μας ενώνει ένα κοινό όραμα, να κάνουμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα. Ευχαριστούμε που μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε πιστοί στο όραμα μας.»

 

Ο γύρος Εν Ελλάδι προέρχεται από το 100% ελληνικό χοιρινό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής.

 

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της CRETA FARMS, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος και δημιουργούν τον πιο ευκολοχώνευτο και γευστικό γύρο, έτοιμο στο σπίτι σου σε 5’.

 

CRETA FARMS

 

Η CRETA FARMS, όντας ο μεγαλύτερος Έλληνας παραγωγός χοιρινού κρέατος και ο μοναδικός καθετοποιημένος, έχει κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς. Επενδύοντας ετησίως πάνω από 8εκατ. σε έρευνα και ανάπτυξη, προβλέπει την μετεξέλιξη του ηγέτη της εγχώριας αγοράς αλλαντικών στον ηγέτη μιας εταιρίας τροφίμων. Στόχος της κρητικής εταιρίας είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Κοιτάζουμε την αγορά, θα δούμε στη συνέχεια για προσθήκη»
Επόμενο άρθρο14η Επιστημονική Ημερίδα Ευρωκλινικής Παίδων:Το παιδί στο κέντρο των παιδιατρικών εξελίξεων