Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 21:21

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε την Πέμπτη (12/11) ο μέσος της Παλμέιρας και της Εθνικής Βραζιλίας Γκαμπριέλ Μενίνο και αποκλείστηκε αμέσως από την αποστολή της «σελεσάο» για τους προσεχείς αγώνες με τη Βενεζουέλα (Παρασκευή 13/11) και την Ουρουγουάη (Τρίτη 17/11).

«Κατά τη διάρκεια των τεστ που πραγματοποιήθηκαν χθες (Τετάρτη 11/11), ο Γκαμπριέλ Μενίνο διαγνώστηκε θετικός. Όλοι οι άλλοι παίκτες ήταν αρνητικοί», εξήγησε ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας Ροντρίγο Λσμάν σε συνέντευξη Τύπου, διευκρινίζοντας ότι ο 20χρονος μέσος είναι ασυμπτωματικός.

Ο Μενίνο εντάχθηκε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής στην Τερεσόπολις, κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο, την περασμένη Κυριακή (8/11). Έχει ήδη μπει σε απομόνωση, ενώ «…όλη η ομάδα θα πραγματοποιήσει νέα τεστ πριν από το ταξίδι στην Ουρουγουάη», πρόσθεσε ο γιατρός της «σελεσάο».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε, διαβεβαίωσε ότι παρά το συγκεκριμένο κρούσμα η Βραζιλία μπορεί να παίξει «χωρίς πρόβλημα» την Παρασκευή κόντρα στη Βενεζουέλα στο Σάο Πάολο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το νέο πρόβλημα με τον Μενίνο, που προοριζόταν να καλύψει (κατ’ ανάγκη) την απουσία του Ντανίλο στο δεξιό άκρο της άμυνας, αλλάζει εκ νέου τα πλάνα του Τίτε, ο οποίος έχει στερηθεί ήδη πέντε διεθνείς παίκτες λόγω του ιού Covid-19.

«Όλες οι ομάδες έχουν αυτές τις δυσκολίες. Αυτή τη φορά πάντως, είχαμε περισσότερες απώλειες από το συνηθισμένο, αλλά αυτό δίνει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες», κατέληξε ο Τίτε για τις πολλές απουσίες.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 21:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Eνδιαφέρεται για τον Σεμέδο η Λίβερπουλ
Επόμενο άρθροO Πάντεφ έστειλε τη Βόρεια Μακεδονία για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro!