Στις 55 έχουν φτάσει μέχρι τώρα καταγγελίες εις βάρος  του  «ψευτογιατρού» Νίκου Κοντοστάθη ενώ μετά τη δημοσιοποίηση της ταυτότητας του καταγγελίες έρχονται και από την περιφέρεια. Στο μικροσκόπιο των αρχών καταγγελία και από τη Ρόδο.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση  αξιολογούν τη βαρύτητά των καταγγελιών και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν και στην επαρχία για να συναντήσουν καταγγέλλοντες. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου του «ψευτογιατρού».

Ο γιατρός Φάνης Ρηγάτος από το Κιάτο που ξεσκέπασε τον Κοντοστάθη  μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι δεν τον γνώριζε αλλά  τον αναζήτησε για να βοηθήσει μια ασθενή του που έπασχε από καρκίνο του μαστού και ο «ψευτογιατρός» της συνέστησε κάποιες ειδικές εξετάσεις.

Ο κ. Ρηγάτος λόγω και προσωπικού ενδιαφέροντος καλοπροαίρετα θέλησε να μάθει περισσότερα . Αλλά γρήγορα αντιλήφθηκε ότι τίποτα από αυτά που έλεγε ο «συνάδελφός» του δεν ισχύει ιδίως όταν πληροφορήθηκε ότι η «ειδική εξέταση» θα γινόταν στην Ελβετία και μόνον εκεί με το ανάλογο κόστος.   Ο γιατρός ενημέρωσε άμεσα την ασθενή του που είχε απευθυνθεί στον Κοντοστάθη. Τα ερωτήματα του κ.Ρηγάτου στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας έδωσαν το έναυσμα για μια πανελλήνια έρευνα  στα ιατρικά μητρώα. Παράλληλα ερώτημα για την ταυτότητα του Κοντοστάθη  είχε απευθύνει στους ιατρικούς συλλόγους και η ασφάλεια. Αυτά όλα έγιναν λίγο πριν τα Χριστούγεννα  και ξεκίνησαν στις 17 Δεκεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος,

Ανταπόκριση: Ελένη Ραυτοπούλου

 

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις επιδόματος έως 1.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΕνημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα (live)