Πρόλαβαν -κιόλας- και χάραξαν σήμερα το μεσημέρι, 1 Μαρτίου, την μπασκέτα στο προσφάτως ανακατασκευασμένο, γήπεδο μπάσκετ, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, στον Βόλο.

Πέντε έφηβοι, οπαδοί ομάδας της πόλης, μόλις είδανε ότι κάποιοι είχαν κολλήσει στη βάση της μπασκέτας αυτοκόλλητα αντίπαλης ομάδας από τη δική τους, αποφάσισαν να τη χαράξουν, αφού δεν μπορούσαν να τα ξεκολλήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων της περιοχής.

Οι χαρακιές στην μπασκέτα έγιναν λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του γηπέδου μπάσκετ, στους Αγίους Αναργύρους.

Στη συνέχεια, οι ίδιοι σκαρφάλωσαν στην άλλη μπασκέτα, προκειμένου να κολλήσουν αυτή τη φορά αυτοκόλλητα της δικής τους ομάδας πάνω στο ταμπλό. Κάτοικος της περιοχής, έπιασε επ’ αυτοφώρω τους ανήλικους και τους είπε πως πρέπει αμέσως να ξεκολλήσουν τα αυτοκόλλητα.

Τελικά, οι νεαροί υπάκουσαν και έβγαλαν τα αυτοκόλλητα χωρίς περαιτέρω ζημιές, αλλά οι χαρακιές στην απέναντι μπασκέτα κατέστρεψαν την εικόνα του νέου διαμορφωμένου, γηπέδου μπάσκετ.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο γήπεδο μπάσκετ έχει λιγότερο από μία εβδομάδα που έχει ανακατασκευαστεί από τον Δήμο Βόλου και έχει παραδοθεί στους πολίτες, ένα έργο που κατασκευαζόταν μαζί με τη νέα παιδική χαρά στο πάρκο των Αγ. Αναργύρων.

Ήδη, τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ανανεωμένου και ασφαλούς γηπέδου μπάσκετ, πολλοί κάτοικοι της περιοχής το είχαν ως «στέκι» τους για να παίζουν και να προπονούνται, κάτι που είχε αρκετά χρόνια να συμβεί, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΆνετα ο Ολυμπιακός, 33-23 τον ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθρο«Γκέλαρε» η Λειψία, 1-1 με την Λεβερκούζεν