Σαφάρι ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου στην οδό Ερμού, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες εμπόρων και διερχομένων πεζών για ανεξέλεγκτη κίνηση οχημάτων, αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ποδηλάτων, με άμεσο τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων. Οι κλήσεις πέφτουν βροχή, με το πρόστιμο για τους παραβάτες οδηγούς να ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Επιασαν τόπο οι έντονες διαμαρτυρίες της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, αλλά και διερχομένων πεζών, σχετικά με την ανεξέλεγκτη κίνηση οχημάτων κατά μήκος της οδού Ερμού, κυρίως τις ημέρες και τις ώρες κατά τις οποίες λειτουργεί η εμπορική αγορά.

Μετά από περίοδο χάριτος, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να απευθύνουν συστάσεις προς τους παραβάτες οδηγούς, οι οποίοι κινούνται στον πεζόδρομο με κίνδυνο να προκαλέσουν ατύχημα παρασύροντας διερχόμενους πεζούς, αλλά και προκαλώντας εμπόδια στην ομαλή λειτουργία της εμπορικής αγοράς, κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας έβγαλαν τα μπλοκάκια και βεβαιώνουν παραβάσεις, με τις κλήσεις να πέφτουν βροχή.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Βόλου Νατάσα Μορφογιάννη, οι έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία είναι πλέον εντατικοί και σε καθημερινή βάση, πρωί και απόγευμα, σε όλο το μήκος της Ερμού, κυρίως στο σημείο μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.

Προηγούμενο άρθροΜαζί με τον Στέλιο Μαλακόπουλο σε κάθε του άλμα προς την κορυφή!
Επόμενο άρθροΔιευκρινίσεις Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες του