Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, άσκησε δίωξη σε βάρος του 65χρονου ιδιοκτήτη ψησταριάς στην Αγριά, για παράβαση της υπουργικής απόφασης για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, καθώς την Πέμπτη, 30 Απριλίου είχε ανοίξει το κατάστημά του.

Μετά από μήνυση και αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση, ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του 65χρονου για παραβίαση των μέτρων, ενώ από το άνοιγμα του καταστήματός του, μπορούσε να υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού σε άγνωστο αριθμό ανθρώπων.

Να σημειωθεί πως ο 65χρονος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην Αγριά, είχε συλληφθεί στις 30 Απριλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Βόλου. Ο 65χρονος είχε αναπτύξει στον χώρο του ψητοπωλείου δύο τραπέζια και τέσσερις καρέκλες, στις οποίες κάθονταν δύο πελάτες, τους οποίους εξυπηρετούσε ο 65χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στον 65χρονο επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ μετά την άσκηση δίωξης από τον Εισαγγελέα, ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς παραπέμπεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ώστε να δικαστεί.

Προηγούμενο άρθροΜε υγειονομικά πρωτόκολλα η σταδιακή άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών (video)
Επόμενο άρθροΕπιστρεπτέα προκαταβολή: Παράταση μέχρι 19 Μαΐου