Νέα επιχείρηση εξαπάτησης εις βάρος χρηστών του διαδικτύου, καθώς πολλοί λαμβάνουν μηνύματα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, για δήθεν κληρονομιές που τους άφησαν αποβιώσαντες συγγενείς τους.

Το μήνυμα που έλαβε και ο γράφων, υπογράφει ο δικηγόρος κ. John Michael, ο οποίος ενημερώνει ότι κάποιος συγγενής που δεν γνωρίζουν οι χρήστες του διαδικτύου, άφησε μεγάλη κληρονομιά και ζητάει χρήματα για την εκταμίευσή της. «Παρακαλώ αποδεχτείτε τη συγγνώμη μου, δεν επιθυμώ να εισβάλω στο απόρρητό σας, είχα γράψει ένα παλιότερο ηλεκτρονικό μήνυμα σε εσάς, αλλά χωρίς απάντηση, στο πρώτο μου ηλεκτρονικό μήνυμα σας ανέφερα για τον εκλιπόντα πελάτη μου, από τον θάνατό του, έχω λάβει πολλά τελευταία από την τράπεζά του, όπου έκανε κατάθεση 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από τον θάνατό του. Η τράπεζα μου ζήτησε να παράσχω τους πλησιέστερους συγγενείς του ή οποιονδήποτε από τους συγγενείς του, που μπορεί να διεκδικήσει τα κεφάλαιά του, διαφορετικά θα κατασχεθούν από την τράπεζα, καθώς δεν μπορούσα να εντοπίσω οποιονδήποτε συγγενή του, επομένως επικοινώνησα μαζί σας για αυτόν τον ισχυρισμό.

Παρακαλούμε, η επείγουσα ανταπόκριση και η συνεργασία σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και για περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της συναλλαγής». Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός του επίδοξου απατεώνα εντοπίστηκε σε χώρα της Αφρικής, ενώ από κάποιους που του απάντησαν, ζήτησε 50.000 ευρώ για να ξεκινήσει τις διαδικασίες καταβολής της κληρονομιάς.

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Τα Χριστούγεννα η κατασκευή ραμπών σε δύο ειδικά σχολεία
Επόμενο άρθροΗ καθημερινότητα με 5 παιδιά, το επίθετο Άφλεκ και οι φήμες χωρισμού – Η αποκαλυπτική Τζένιφερ Λόπεζ στην Vogue