Το British Council στο πλαίσιο του προγράμματος Life Skills | Δημιουργώντας εναλλακτικά μονοπάτια για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας προσκαλεί νέους και νέες από τον Βόλο να δηλώσουν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό εργαστήριο που διοργανώνει στην πόλη.

Οι πιθανές ημερομηνίες είναι Τρίτη 21.02.23, 09:00-15:00 ή Τετάρτη 22.02.23, 13:00-19:00. Η τελική ημερομηνία θα αποφασιστεί ανάλογα με τις περισσότερες δηλώσεις συμμετοχής. Τo εργαστήριo είναι βιωματικού χαρακτήρα, έχει διάρκεια 6 ωρών και προσφέρεται δωρεάν.

Το «Life Skills» είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης νέων που έχει ως στόχο να εξελίξει τις επαγγελματικές προοπτικές των νέων (18 έως 30 ετών) που βρίσκονται είτε εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης, ή κατάρτισης, είτε που επιθυμούν μια θετική αλλαγή σταδιοδρομίας στην καριέρα τους, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Μέσα από τα εργαστήρια του «Life Skills» οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τη μετάβαση την οποία βρίσκονται, να αναγνωρίσουν τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντα τους, να διευρύνουν την αντίληψη τους γύρω από την έννοια της κοινωνικής οικονομίας και τέλος να διαμορφώσουν ένα πλάνο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Όσοι νέοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο [email protected] ή στο 2421058128, αναφέροντας για ποια από τις δύο ημερομηνίες ενδιαφέρονται.

Προηγούμενο άρθροΟ Φινλανδός Βιλγιάνεν διαιτητής στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ στο Άρης-Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Στα γραφεία της ΑΔΑΕ – Συνάντηση με Ράμμο