Στο δικαστήριο κατέληξαν δύο γειτόνισσες στο Βόλο, με την μια να καταγγέλλει την άλλη ότι την απείλησε, την έβρισε και τη χτύπησε.

Το περιστατικό έγινε την Πρωτομαγιά του 2020 σε γειτονιά του Βόλου, όταν η 53χρονη κατηγορούμενη πήγε εξαγριωμένη στο σπίτι της γειτόνισσας και μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης της την έβρισε, κατηγορώντας την ότι διατηρεί σχέση με τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια της επιτέθηκε τραβώντας τη από τα μαλλιά, την έριξε κάτω και την κλώτσησε στο στομάχι και τα πόδια, ενώ το 6χρονο κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα σοκαρισμένο.

Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία κι επισκέφθηκε το νοσοκομείο στο Βόλο, όπου διαπιστώθηκε ότι τα χτυπήματα της είχαν προκαλέσει ελαφριές κακώσεις στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, ενώ της συστάθηκε να φορέσει κολάρο για δέκα μέρες.

Η μάρτυρας-παθούσα είπε στο δικαστήριο ότι η κατηγορούμενη έχει κόντρα με όλες τις νεότερές της γυναίκες στην γειτονιά, καθώς πιστεύει ότι την απατά ο σύντροφός της. Στην απολογία της η 53χρονη αποδέχτηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως υπήρχε κόντρα μεταξύ εκείνης και της γειτόνισσάς της από παλιά, καθώς ”η άλλη γυναίκα διατηρεί σχέση με το σύντροφό της”.

Ο σύντροφός της δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Οι δικαστές έκριναν ένοχη την 53χρονη για τις κατηγορίες της εξύβρισης, απειλής και ελαφράς σωματικής βλάβης και της επέβαλαν ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή.

Προηγούμενο άρθροΥδρογονάνθρακες: Ρίχτηκαν καλώδια ανοικτά της Κρήτης
Επόμενο άρθροΥδρογονάνθρακες: Ρίχτηκαν καλώδια ανοικτά της Κρήτης