Πυροσβέστες, εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και γιατροί πήραν μέρος στην επιχείρηση αφαίρεσης από το δάχτυλο ενός 12χρονου παιδιού ενός ρουλεμάν που σφήνωσε ενώ έπαιζε fidget spinner, που θεωρείται αγχολυτικό πλαστικό παιχνίδι. Το παιδί μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του Βόλου από τους γονείς του και οι γιατροί κάλεσαν τον εθελοντή Β. Ηλιόπουλο και του πυροσβέστες.

Ο κ Ηλιόπουλος προσάρμοσε ένα δαχτυλίδι από σκληρό πλαστικό μεταξύ του δάχτυλου του παιδιού και του ρουλεμάν και με επαναφορτιζόμενο μικρό τροχό, άρχισε να κόβει το ρουλεμάν που είναι ατσάλινο και εξαιρετικά ανθεκτικό. Την ώρα της επιχείρησης, το προσωπικό του Νοσοκομείου έριχνε νερό με σύριγγα στο δάχτυλο του ανήλικου, για να μην καεί το δέρμα από τις σπίθες και την τριβή, ενώ το ρουλεμάν χρειάστηκε να κοπεί σε δύο σημεία, ώστε να απελευθερωθεί το δάχτυλο του παιδιού.

Τελικά, η όλη επιχείρηση κράτησε περίπου 20 λεπτά, το δάχτυλο απελευθερώθηκε και αφού οι γιατροί χορήγησαν στο αγόρι αλοιφές για το δάχτυλο και αντιβίωση, αποχώρησε, μάλλον μετανιώνοντας για την επιλογή του να παίζει με fidget spinner.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοζάρει με σέξι μπικίνι στην πισίνα και αναστατώνει το Instagram
Επόμενο άρθροΓ. Βαρουφάκης: Τα γεωτρύπανα στην Ανατολική Μεσόγειο ενισχύουν τον Ερντογάν (audio)