“Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Μαριάνθη Μαλάκου από τον Βόλο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους. Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Νίκου Μαλάκου και μια από τις πλέον δραστήριες και επιτυχημένες επαγγελματίες στον χώρο του εμπορίου.
Η Μαριάνθη Μαλάκου διατηρούσε επί σειρά ετών κατάστημα με ρούχα, αρχικά στην οδό Κ. Καρτάλη και στη συνέχεια στην οδό Δημητριάδος. Επίσης, είχε ασχοληθεί με τα κοινά ως συνοικιακή σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και ως γραμματέας στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Τα τελευταία χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί, αλλά αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τελικά την κατέλαβαν.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια της Μαριάνθης Μαλάκου, πρώην μέλους του διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και συζύγου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκου Μαλάκου.
“Συλλυπητήρια στην οικογένεια της, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”.

 

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Απαλλάχθηκε από το δικαστήριο η γιαγιά που είδε τον εγγονό της να καίγεται ζωντανός μέσα στο σπίτι της
Επόμενο άρθροΑκόμη μία διακοπή νερού στον Βόλο – Δείτε που