Συνεχίζουν να πηγαίνουν στα σπίτια πελατών οι κομμωτές στον Βόλο, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, παρά τις απαγορεύσεις εν καιρώ κορωνοϊού, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Συλλόγου Κουρέων-Κομμωτών Μαγνησίας, Στέλιο Κλητσινάρη και όσα δήλωσε σήμερα, 2 Απριλίου στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ.

Πηγαίνουν στα σπίτια Βολιωτών με τα «βαλιτσάκια», καταγγέλλει ο κ. Κλητσινάρης, όχι μόνο όσοι λειτουργούσαν από πριν παράνομα, χωρίς να διαθέτουν βιβλιάριο υγείας, αλλά και μερικοί ιδιοκτήτες κομμωτηρίων, καθώς τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε ο κ. Κλητσινάρης, οι πολίτες έχουν μεγάλη ευθύνη, καλώντας τους, παράλληλα, να σταματήσουν να ζητούν τους κομμωτές στα σπίτια τους, καθώς έτσι γίνονται αποδέκτες μιας «υγειονομικής βόμβας».

Το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον κ. Κλητσινάρη, πρόκειται να εμφανιστούν σποτ σε πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια, όπου θα προειδοποιούν τους πολίτες για τη σοβαρότητα του ζητήματος, μετά από πρωτοβουλία της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ εφοδιαστική αλυσίδα λειτουργεί στο 100%-Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε τρόφιμα και αγαθά
Επόμενο άρθροΟ κορωνοϊός μπορεί να μεταδοθεί και σε σάουνα