Μειώθηκε η ποινή του 39χρονου Βολιώτη, που καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο δράστης είχε καταδικαστεί αρχικά σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, αλλά χθες, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο εκδίκασε την υπόθεση κατ’ έφεση και η ποινή του 39χρονου μειώθηκε στους 15 μήνες με τριετή αναστολή.

Ο 39χρονος κατηγορούνταν ότι το 2013, στις 13 Μαΐου και συγκεκριμένα στις 20:00 το βράδυ, είχε επιτεθεί στον 48χρονο γείτονά του, χτυπώντας τον, αρχικά, στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να πέσει κάτω στο έδαφος. Τότε ο κατηγορούμενος συνέχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι, προκαλώντας του κατάγματα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Όλα αυτά έγινα γιατί η γυναίκα του 48χρονου τίναξε το τραπεζομάντηλο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας , με αποτέλεσμα να πέσουν σκουπίδια, αλλά και γόπες από τσιγάρα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του 39χρονου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή την εξύβρισε και την απείλησε.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν χτύπησε τον παθόντα και πως ο τελευταίος τραυματίστηκε γιατί έπεσε στο έδαφος, ενώ ισχυρίστηκε πως οι γόπες των τσιγάρων που έπεσαν είχαν κάψει του κουκούλα του αυτοκινήτου του και πως ο πατέρας του είχε δεχθεί σκουπίδια στο πρόσωπό του.

Οι δύο άνδρες, αργότερα, βρέθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο μηνυτής επιτέθηκε στον πατέρα του. Τότε του έπιασε τα χέρια και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά όταν τον άφησε, ο 48χρονος επιτέθηκε και στον 39χρονο και έτσι και αυτός αμύνθηκε, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο.

Προηγούμενο άρθροΈναρξη δρομολογίων του πλοίου «Πρωτεύς» από 20 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΒόλος: Συνελήφθη 51χρονος στη Ν. Ιωνία για κατοχή χασίς