Στην αναβολή για την έκδοση απόφασης κατέληξε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για την καταγγελία βιασμού που έκανε κατά του πατέρα της μία 16χρονη από τον Αλμυρό και η υπόθεση πηγαίνει σε τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το δικαστήριο διέταξε κοινωνική έρευνα για την ανήλικη και τον πατέρα της και τη γιαγιά της, καθώς και παιδοψυχιατρική εκτίμηση της ανήλικης και ψυχιατρική εκτίμηση του πατέρα, ο οποίος με απόφαση του δικαστηρίου θα μείνει στο σπίτι του αδερφού του στα Φάρσαλα μέχρι να εκδοθεί η απόφαση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η κοπέλα κατήγγειλε την περασμένη Δευτέρα πως ο πατέρας της ασέλγησε σε βάρος της. Στο δικαστήριο φίλη της μητέρας της 16χρονης είπε ότι το ίδιο το κορίτσι την ενημέρωσε για το συμβάν και η ίδια την προέτρεψε να το καταγγείλει στις αρχές.

Το κορίτσι είπε για το συμβάν και σε φίλες της στο σχολείο και στη γιαγιά της, χωρίς όμως αυτή να κάνει κάτι. Η ψυχολόγος που την εξέτασε κατέθεσε ότι η συμπεριφορά της δεν μοιάζει με αυτή κακοποιημένου παιδιού, ενώ η γιαγιά της ανέφερε ότι όλα αυτά τα κάνει γιατί θέλει να φύγει από το σπίτι και να μείνει με τον 29χρονο φίλο της, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί ούτε η ίδια ούτε ο πατέρας της.

Ο θείος της που μένει στα Φάρσαλα είπε ότι και παλιότερα η ανιψιά του είχε καταγγείλει βιασμό χωρίς όμως να κατονομάζει κάποιον, ενώ κι αυτός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον 29χρονο για την οποία ενημερώθηκε ο ίδιος από οικογενειακό της φίλο.

Ο πατέρας της είπε ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικό του πρόβλημα και αρνήθηκε ότι προέβη στην πράξη, ενώ αναφορικά με το βιασμό που είχε καταγγείλει η κόρη του το 2017 από άτομο που δεν κατονόμαζε, είπε ότι την πήγε σε ιατροδικαστή, ο οποίος δεν βρήκε ίχνος βιασμού της.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚινητά για ατελείωτο gaming! – Newsbomb
Επόμενο άρθροΟι κίνδυνοι όταν είσαι …αγρότης