Γιατί η επικοινωνία δεν είναι πολυτέλεια

 

Μία ακόμα καινοτομία έχει να παρουσιάσει το ΓΕΣ, μέσα στο Έτος μέριμνας προσωπικού. Ο Στρατός Ξηράς εγκατέστησε internet σε όλα τα φυλάκιά του.

 

«Η συνεχής επικοινωνία με το περιβάλλον μας δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μία καθημερινή ανάγκη. Κατανοώντας την ανάγκη αυτή, ο Στρατός Ξηράς, εγκατέστησε εντός του 2018 internet σε όλα τα φυλάκια, έτσι ώστε όλοι όσοι υπηρετούν σε αυτά, να μπορούν να συνεχίζουν να καλύπτουν τις επικοινωνιακές τους ανάγκες.

 

Με αφορμή λοιπόν την κατάταξη των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2018 ΣΤ’ ΕΣΣΟ δημιουργήθηκε μία όμορφη ιστορία μεταξύ δύο νέων, μάλλον πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, έτσι ώστε οι νέοι μας να μην ανησυχούν για την τοποθέτησή τους. Όπου και να κατατάσσονται και να υπηρετούν, οι νέοι μας να μην ανησυχούν, θα εκπαιδευτούν, θα κουραστούν, αλλά τελικά καλά θα περάσουν! Γιατί τίποτα δε μας προσφέρεται δωρεάν. Πόσο μάλλον η ελευθερία μας!!»

 

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ, Συνταγματάρχης Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης, ο οποίος αισθάνεται πολύ περήφανος για αυτή την πολύ καινοτόμα πρωτοβουλία του Επιτελείου.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠροβλήματα από την κακοκαιρία στη Κρήτη
Επόμενο άρθροΒυθίστηκε πλοίο με ύποπτο φορτίο- διεσώθη το πλήρωμα