Μοιράσου το άρθρο:

Με πολλούς πολίτες του Σιγρίου, της δυτικής Λέσβου και όλου του νησιού βρέθηκε χθες Σαββάτο το βράδυ στο Σίγρι, ο Γιάννης Μπουρνούς υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ. Καλωσορίζοντας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας του Σιγρίου Χρήστο Λεοντή, τον Αντιδήμαρχο Λέσβου και εκτελόντα χρέη Δημάρχου Κώστα Αστυρακάκης και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο το πλοίο «Νήσος Χίος’ της Hellenic Sea Ways στο πρώτο του δρομολόγιο από τον Πειραιά.

Σε δήλωση του με αφορμή το ιστορικό αυτό γεγονός, ο κ. Μπουρνούς σημείωσε:

«Η Δυτική Λέσβος μπαίνει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά: Με την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την πρωτεύουσα, την ολοκλήρωση των έργων αναβάθμισης του λιμανιού Σιγρίου και το ξεκόλλημα των έργων στο δρόμο Καλλονής-Σιγρίου, επισκέπτες και εμπορεύματα θα έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτή την πανέμορφη πλευρά του νησιού και στην πρωτεύουσα του νέου Δήμου Δυτικής Λέσβου, την Καλλονή. Ενώ χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής δεν χρειάζεται πλέον να φτάσουν ως τη Μυτιλήνη, για να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Είμαστε χαρούμενοι που αυτή η κυβέρνηση προχώρησε αποφασιστικά όλα αυτά τα έργα, που θα μεταμορφώσουν σταδιακά τη Δυτική Λέσβο σε άλλον έναν τουριστικό και εμπορικό κόμβο του Αιγαίου».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚομοτηνή: Οκτώ διακινούμενοι μετανάστες στο Νοσοκομείο μετά από καταδίωξη
Επόμενο άρθροΆρθρο-παρέμβαση της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ Ζήνας Κακναβάτου για το Μουσικό Σχολείο