«Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία του ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια, που θα ανακοινωθούν οσονούπω από την κυβέρνηση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο κ. Τσίπρας, όπως έχει κάνει σε όλη την πολιτική του πορεία, επενδύει στις κρίσεις, λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha.

Και προσέθεσε: «Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία του ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια, που θα ανακοινωθούν οσονούπω από την κυβέρνηση. Εύκολα μπορούμε να μαντέψουμε και την αντίδρασή του: ό,τι κι αν ανακοινωθεί, θα υποσχεθεί πως εκείνος θα έκανε πολύ περισσότερα».

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «κάθε φορά που η κυβέρνηση δημιουργεί νέες δυνατότητες και προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του», καταλήγοντας ότι «η πολιτική του ασκείται πια εν κενώ, σε όλα τα μεγάλα θέματα, και είναι μακριά από την πραγματικότητα, εγχώρια και διεθνή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροσωπικός γιατρός για όλους: Ποια θα είναι τα οφέλη από τον νέο θεσμό
Επόμενο άρθροΣΕΤΕ: Παρουσίαση της εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό