Μοιράσου το άρθρο:

Συνάντηση με τα μέλη του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» πραγματοποίησε τη Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 η Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κ. Παπανάτσιου.
Κατά τη συνάντηση  η  Υφυπουργός άκουσε με προσοχή ένα ένα τα μέλη και τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Μπέλο , οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα τους και κατ’ επέκταση το βιοτικό τους επίπεδο.

Ζήτησαν η Πολιτεία να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματά τους με την διασφάλιση προσβασιμότητας σε κοινόχρηστους και επαγγελματικούς χώρους, δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, χώρους ψυχαγωγίας, καθώς και την στήριξη τους σε υποστηρικτικό εξοπλισμό και βοηθήματα.
Η κ. Παπανάτσιου δήλωσε  ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας η εξασφάλιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ΑμεΑ και των οικογενειών τους στην ζωή, την υγεία, την αξιοπρέπεια και ότι ήδη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει σημαντικά σε νομοθετικές τομές που αντιμετωπίζουν πολλά από τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία, με τελευταία την ψήφιση μέσω του νομοσχεδίου του Αιγειαλού , την υποχρεωτική δημιουργία δομών για τη πρόσβαση των ΑμεΑ στις παραλίες .

Για τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  η κοινωνική προστασία και η ένταξη των ΑμεΑ στην κοινωνία και στην εργασία είναι αδιαπραγμάτευτη.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠεριοδείες υποψηφίων ΚΚΕ- προεκλογική συγκέντρωση στα Νένητα, 22/6
Επόμενο άρθροΠάνω από 90 οι υποψήφιοι βουλευτές και 18 κόμματα στη Μαγνησία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου