Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 09:24

Στο «Emirates» του Λονδίνου δοκιμάζεται απόψε (22.00, COSMOTE SPORT 2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Άρσεναλ, στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων, για τη φάση των «32» του Europa League.

Αναμφίβολα η ήττα με 1-0 που υπέστη η ομάδα του Πειραιά στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκη» έχει κάνει πολύ δύσκολο έργο των «ερυθρόλευκων» για την πρόκριση.

Εντούτοις οι παίκτες του Μάρτινς δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την υπέρβαση επί αγγλικού εδάφους.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στην Άρσεναλ με το κλασικό 4-3-3.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα θα είναι στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα συνθέτουν οι Μπα και Σισέ.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελούν οι Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ οι Βαλμπουενά και Μασούρας (ή Ραντζέλοβιτς) θα υποστηρίζουν τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Λονδίνο χωρίς τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Μαρτίνς για εξωαγωνιστικούς λόγους,  ενώ εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Σεμέδο και ο τραυματίας Σουντανί.

Στον αντίποδα, με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί στο ματς η Άρσεναλ. Ο Μίκελ Αρτέτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, χωρίς να υπολογίζει τα πλάνα του τους τραυματίες Σεάντ Κολάσινατς και Κάλουμ Τσέιμπερς, αλλά και τους Σέντρικ Σοάρες, Κίραν Τίρνι, που ναι μεν, προπονούνται κανονικά, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ, συγκροτούν οι: Λένο, Μαρτίνεθ, Μπεγερίν, Παπασταθόπουλος, Λουίς, Μουστάφι, Μάρι, Χόλντινγκ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Σάκα, Γκεντουζί, Τορέιρα, Τζάκα, Γουίλοκ, Θεμπάγιος, Εζίλ, Πέπε, Νέλσον, Λακαζέτ, Μαρτινέλι, Ενκέτια, Ομπαμεγιάνγκ.

Προβάδισμα για την ενδεκάδα των «κανονιέρηδων», με βάση τα ρεπορτάζ τα βρετανικών Μ.Μ.Ε. έχουν οι: Λένο, Μπεγερίν, Μουστάφι, Λουίς, Σάκα, Τορέιρα, Τζάκα, Εζίλ, Πέπε, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Διέρρηξαν περίπτερο στην Πολυμέρη – Συνελήφθη ένας 21χρονος
Επόμενο άρθρο«Έφυγε» από τη ζωή 61χρονος Βολιώτης κομμωτής