Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 05:05

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό στη σειρά των αγώνων του με τη Μονακό έφτασε…

Οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν στις 21:30 (Novasports 4HD) τους Μονεγάσκους στο ΣΕΦ, με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στο φάιναλ φορ της της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο τρίτο ματς της σειράς κατάφεραν να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο είχαν απωλέσει στο ΣΕΦ και μάλιστα δύο ημέρες αργότερα «άγγιξαν» το 3-1 στο Πριγκιπάτο, ωστόσο ο Τζέιμς και η παρέα του, έστω και δύσκολα, ισοφάρισαν σε 2-2, στέλνοντας τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη που θα τον στείλει στο φάιναλ φορ στο αποψινό ματς σε ένα ΣΕΦ, που δεν θα πέφτει ούτε… καρφίτσα, καθώς οι φίλαθλοί του φρόντισαν να εξαφανίσουν άμεσα τα εισιτήρια του κρίσιμου αυτού αγώνα.

Στην πέμπτη μάχη των Πειραιωτών με τους Μονεγάσκους διαιτητές θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα, Σρέτεν Ράντοβιτς και Εμίλιο Πέρες.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκριση στο 11ο φάιναλ φορ της ιστορίας του με στόχο την κατάκτηση του 4ου τίτλου του (1997, 2012, 2013), ενώ η αντίπαλός του Μονακό μετέχει για πρώτη φορά στη Euroleague και το γεγονός πως έφτασε μέχρι τα πλέι οφ αποτελεί σημαντική επιτυχία ήδη από μόνη της.

Ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-Μονακό θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (19/5) στο Βελιγράδι την Αναντολού Εφές, ενώ η Μπαρτσελόνα θα βρει στον δρόμο του τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 05:05

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚομισιόν: Εισηγείται νέα ομοβροντία κυρώσεων κατά της Ρωσίας με εμπάργκο στο πετρέλαιό της
Επόμενο άρθροΤα μυστικά των τουρκικών παραβιάσεων