Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 23:46

H εταιρεία επικοινωνίας DGpr διοργανώνει για 5η συνεχή φορά το FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 στις 17:00 – 19:30, στην Αθήνα με θέμα «Το Αύριο του Φαρμάκου» και θα είναι διαδικτυακό.

Τον συντονισμό του συνεδρίου θα έχει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» Δήμητρα Γιώτη.

Το Forum απευθύνεται στο υπουργείο υγείας, σε υγειονομικές αρχές, θεσμικούς φορείς φαρμάκου, γενικούς διευθυντές φαρμακευτικών εταιρειών, στελέχη market access,  στελέχη τμημάτων επικοινωνίας, business unit director, ιατρικούς διευθυντές φαρμακευτικών εταιρειών και γενικά stakeholders υγείας. 

Στο συνέδριο θα συζητηθούν όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν το παρόν αλλά και το μέλλον της πολιτικής υγείας και φαρμάκου. Θεσμικοί παράγοντες θα αναλύσουν την τρέχουσα φαρμακευτική πολιτική και θα αναφερθούν διεξοδικά στην επόμενη ημέρα της φαρμακοβιομηχανίας.  

Παράλληλα, θα δοθεί το βήμα σε μέλη του ιατρικού κόσμου και εκπροσώπους Συλλόγων Ασθενών για να συζητήσουν ζητήματα πρόσβασης σε θεραπείες και άλλες υπηρεσίες υγείας, καθώς και ο ρόλος των επαγγελματιών υγείας στη Δημόσια Υγεία.                     

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  • Νέα δημόσια φαρμακευτική πολιτική. Η θέση της επίσημης Πολιτείας
  • Αναζητώντας αναπτυξιακές διαστάσεις στη πολιτική φαρμάκου 
  • Πολιτικές βιωσιμότητας στο χώρο του φαρμάκου 
  • Σύγχρονα ζητήματα πρόσβασης στις θεραπείες 
  • Η πολιτική φαρμάκου με επίκεντρο τον ασθενή

Μέγας Χορηγός του συνεδρίου: Angelini Pharma. Χορηγοί: Chiesi Hellas, Gilead, Winmedica, Takeda. 

Το Forum τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του PhRMA Innovation Forum (PIF).

Περισσότερες πληροφορίες για το FORUM:  Δήμητρα Γιώτη, [email protected], 6972222915.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 23:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Τι φταίει κι έχουμε αυτή την εικόνα;»
Επόμενο άρθροΦουλ για τίτλο η Ίντερ, 1-0 την Αταλάντα