Με απόφαση Γεωργαντά, παρατείνεται επίσης και η καταληκτική ημερομηνία τροποποίησης και ακύρωσης των ήδη οριστικοποιημένων αιτήσεων μεταβίβασης.

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για μία εβδομάδα, δηλαδή έως και την Δευτέρα 1η Αυγούστου 2022, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργου Γεωργαντά.

Διαβάστε επίσης: Ευρώπη: Η «επανάσταση» των αγροτών

Παρατείνεται επίσης και η καταληκτική ημερομηνία τροποποίησης και ακύρωσης των ήδη οριστικοποιημένων αιτήσεων μεταβίβασης, μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Γραμμική μείωση έως 2,5% για το 2022

Υπενθυμίζεται ότι την εφαρμογή γραμμικής μείωσης της αξίας όλων των δικαιωμάτων της βασικής ενίσχυσης για το 2022 προβλέπει τροποποιητική απόφαση του ΥπΑΑΤ, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροποποιητική απόφαση του ΥπΑΑΤ, «ειδικά για το έτος ενίσχυσης 2022, εφαρμόζεται γραμμική μείωση της αξίας όλων των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης ύψους έως 2,5%, για την κάλυψη των περιπτώσεων χορήγησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης σε γεωργούς νεαρής ηλικίας και σε γεωργούς που αρχίζουν τη γεωργική τους δραστηριότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκε από τη Χατάισπορ ο Βράνιες!
Επόμενο άρθροΈκλεισε τον Λάιντνερ για το αριστερό άκρο της άμυνάς του!