Την πολιτική μάχη και τον αγώνα ως υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής, δίνει ο Γιώργος Μανανάς.
Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Κομοτηνής, το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί το ρόλο του ρυθμιστή στο εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης του Ιούλη. Πέραν των όσων προκύψουν, θα είναι μια υπεύθυνη και ισχυρή αντιπολίτευση, ως το ισχυρό ανάχωμα για την κοινωνία και τις εργασιακές σχέσεις σε περίπτωση κυβέρνησης της ΝΔ.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το Κίνημα Αλλαγής δεν θα συνεργασθεί για σχηματισμό κυβέρνησης, θα συμβάλει για την Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά θα διεκδικήσει και κατάργηση του νόμου της Απλής Αναλογικής. Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι κάθετο στον περιορισμό των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.
Υπογράμμισε πως υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία με ανεργία στους νέους, με πολλαπλά προβλήματα στον Πρωτογενή τομέα και τους Κτηνοτρόφους και στους Επαγγελματίες, που τους εξουθένωσε η υπεροφορολόγηση.
Άσκησε κριτική στον πρόγραμμα της ΝΔ και τόνισε πως δεν γίνεται λόγος για την πρώτη κατοικία.
«Ξεκαθαρίζω πως σαν Κίνημα Αλλαγής και ως Γιώργος Μανανάς,-εδώ και χρόνια- πως λέμε ΝΑΙ στις επενδύσεις, αλλά λέμε ΌΧΙ στο Χρυσό, από την αρχή και χωρίς περιστροφές», υποστήριξε ο κ. Μανανάς.

Ο ίδιος δηλώνει πως χρήματα από τον προεκλογικό του αγώνα θα τα διαθέσει στο Σύλλογο Μέριμνας ΑΜΕΑ με νοητική υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι», όπως είχε κάνει και στο παρελθόν. Επίσης, θα βγάλει μειωμένο αριθμό φυλλαδίων, τα οποία θα τα διακινήσει κυρίως στην ύπαιθρο.
Με αυτές τις δύο κινήσεις θέλει να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην κοινωνία και σε όλους τους συνανθρώπους μας που δίνει ο καθένας τη δική του μάχη. Επίσης προς το περιβάλλον, με ισχυρό οικολογικό αποτύπωμα, μια και η κλιματική αλλαγή είναι πια ΕΔΩ.
Καταλήγοντας ο κ. Μανανάς, όπως και στην αρχή της συνέντευξής του, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν και ειδικά οι νέοι άνθρωποι.

Το ηχητικό από την συνέντευξη Γιώργου Μανανά στην ΕΡΤ Κομοτηνής.
https://drive.google.com/open?id=1MxJw6YfWHM59r7TC19_MP8h6GDaNcvW5

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧανιά: Μιχάλης Χαιρετάκης υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση με τους νέους της Κισάμου
Επόμενο άρθροΗ μάχη των εθνικών εκλογών είναι δύσκολη, αλλά μπορούμε να την κερδίσουμε