Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, σε μία συνέντευξη αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας και τη μεγάλη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου, Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου» ενώ για τις συζητήσεις που έχει με τον πάτέρα του είπε «ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου».

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, ο τραγουδιστής απάντησε: «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό».

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστή αποκάλυψε στον Άρη Καβατζίκη και πώς γνωρίστηκε με την Ιωάννα Σαρρή: «Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”».

«Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους αλλά ωραίους» και δήλωσε «είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα».

To άρθρο Γιώργος Σαμπάνης: Ηρωίδες της ζωής μου η μητέρα και η γιαγιά μου – Τι είπε για την Ιωάννα Σαρρή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνοιξη ή αρχές καλοκαιριού οι εκλογές – Οι πιθανές ημερομηνίες
Επόμενο άρθροΣταμάτης Κόκοτας: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Γιατί πήγε στο νοσοκομείο