Για περισσότερες από 10 ώρες απολογείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Κατά τη διάρκεια αυτή της απολογίας η εισαγγελέας εμφανίστηκε «καταπέλτης» απέναντι στον κατηγορούμενο, αφού με τις ερωτήσεις της ουσιαστικά πήρε θέση για όσα είχε ακούσει στην πολύωρη απολογία του συζυγοκτόνου.

Σύμφωνα με το Star, η εισαγγελέας είπε ότι άκουσε «έναν στρογγυλεμένο λόγο» και ότι ο κατηγορούμενος επιχείρησε να παρουσιάσει ένα βίαιο έγκλημα ως ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Με καυστικό τρόπο έθεσε πάρα πολλές ερωτήσεις, στις οποίες ωστόσο δεν πήρε απαντήσεις.

Η εισαγγελέας του επισήμανε ότι προσπάθησε να δείξει τη στιγμή του εγκλήματος ως μια τεταμένη κατάσταση με τρόπο ώστε να δικαιολογήσει το έγκλημα. Επίσης του είπε ότι προκάλεσε έναν αγωνιώδη θάνατο, ο οποίος διήρκησε πέντε λεπτά.

Μάλιστα του είπε ότι δεν είναι δυνατόν ο απολογούμενος να λέει ότι θεωρούσε πως αρχικά η Καρολάιν λιποθύμησε, μέχρι να καταλάβει ότι είναι νεκρή.

Την ίδια στιγμή είπε ότι κατά την άποψή της το έγκλημα ήταν προμελετημένο και μάλιστα ο πιλότος ήθελε να πιάσει τη σύζυγό του στον ύπνο.

Επίσης, η εισαγγελέας είπε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ότι οι ισχυρισμοί του δεν συναντούν τη λογική σε κανένα σημείο.

Δείτε αναλυτικά

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Οργή για την απόφαση του δήμου να τιμήσει υποψήφιο της Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθροΠροκριματικά Μουντιάλ 2022: Ακυρώθηκε ο αγώνας Βραζιλία-Αργεντινή