Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους που κατέληξε αιφνιδίως το πρωί της Τρίτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, έπειτα από δύο ημέρες νοσηλείας.

Η νεκροψία – νεκροτομή ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνης το μεσημέρι της Τετάρτης και δεν προέκυψαν σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που αναμένεται να ρίξει «φως» και να δώσει απαντήσεις, είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν το επόμενο διάστημα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών για το περιστατικό.

«Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας»

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας» ανέφερε εχθές η μητέρα, τονίζοντας ότι όλοι η οικογένεια είναι συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022
Επόμενο άρθροΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από την Πέμπτη για το Μετρό