«Παγωμένο» ξύπνησε το πανελλήνιο με την είδηση της γυναικοκτονίας στη Νίκαιας, η πρώτη για το 2023.

Η 54χρονη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου στο σπίτι τους, ο οποίος μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία, παραδεχόμενος το έγκλημα.

Ήταν λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος στην αστυνομία, όταν ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Η πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε η σορός της 54χρονης, κάνει λόγο για θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό.

Ο 50χρονος φέρεται να έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, προτού καλέσει την αστυνομία για να παραδοθεί, αφήνοντάς τη νεκρή με σημάδια στο λαιμό, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Ο 50χρονος καθ’ ομολογία δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας

Ο 50χρονος φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί, σύμφωνα με το Newsit.

Όταν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το φόνο, έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτέφανος Τσιτσιπάς-Γιανίκ Σίνερ 4-2 games (Πρώτο σετ)
Επόμενο άρθροΥγεία: Οι ιογενείς λοιμώξεις σχετίζονται με νευρολογικές παθήσεις, αλλά δεν είναι αναγκαστικά «ένοχες»