Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στον Πειραιά, με θύμα ένα κορίτσι μόλις 19 ετών.

Δράστης ήταν ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται αν την ζήλευε παθολογικά και, αφού την στέρησε τη ζωή, παραδόθηκε στις αρχές.

Ο ίδιος, λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στα social media: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα».

Πώς έγινε το φονικό

Η άτυχη 19χρονη είχε σχολάσει από το μπαρ που δούλευε στην Καλλιθέα.

Πήγε να συναντήσει τον σύντροφό της, στο σπίτι του στα Καμίνια. Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ τους. Ο 25χρονος άρπαξε το όπλο του και την πυροβόλησε.

Την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές, αφού πρώτα έκρυψε το όπλο. «Σκότωσα την σύντροφό μου, την πυροβόλησα τουλάχιστον μια φορά», φέρεται να είπε.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και αντίκρυσαν το νεαρό κορίτσι μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο δράστης την πυροβόλησε εξ επαφής, ενώ η ίδια ήταν στον καναπέ, ενώ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε πει μάλιστα που είχε κρύψει το όπλο, με τους αστυνομικούς – μετά από έρευνα – να το βρίσκουν μέσα σε τάπερ στην κατάψυξη.

«Η κοπέλα ήταν αθόρυβη, εκείνος φώναζε συχνά»

Οι γείτονες λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, αθόρυβη, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Οι καυγάδες και η παθολογική ζήλεια

Ο δράστης υποστήριξε ότι σκότωσε τη σύντροφό του μετά από καβγά. Στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει «μάρτυρες» οι κάτοικοι της οδού Βάμβα, που άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη σύντροφό του την οποία ζήλευε παθολογικά και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Όπως περιγράφει μια γειτόνισσα του ζευγαριού στο newsit.gr «η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω πως ζούσανε μαζί. Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή».

Σύμφωνα με τις αρχές ο 25χρονος, αλβανικής καταγωγής, παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφο του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗλιούπολη: Καρέ – καρέ η στιγμή που ο τσαντάκιας έβαλε στο στόχαστρο την άτυχη ηλικιωμένη
Επόμενο άρθροΟλυμπία Οδός: Δόθηκε στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα