Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία βουτηγμένη στο πένθος, θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Ο αγαπημένος της άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου ένα μήνα μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Μοιραράκη για Γιάννη Κοντούλη: «Ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος – Σε αγάπησα υπερβολικά»

Η συγκινητική ανάρτηση

Η Δέσποινα Μοιραράκη το πρωί της Τρίτης (26-07) μέσα από το Instagram της γνωστοποίησε πως το 40ήμερο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου είχε κάνει γνωστή ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day.

«Επειδή την περιπέτεια την παρακολούθησα διακριτικά χωρίς να το ξέρουν και οι δύο. Τριάμισι χρόνια κράτησε αυτός ο γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι κάθε άνδρας να βρει τέτοια σύντροφο.

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος και άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού και έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη Σχολή Αμυνας.

Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άντρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Happy Day», ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων από τον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη, που κατάφερε να πει εκείνη την ημέρα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Νεκρός 67χρονος σε εργατικό δυστύχημα – Έπεσε από σκαλωσιά
Επόμενο άρθροΕπτά χρόνια μετά, το Γυμνάσιο στις Ερυθρές θα λειτουργήσει και πάλι