Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του MY RADIO 104,6.

«Είμαστε στο Sasa Live Stage κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε την πρεμιέρα μας, έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά, έντονα.

Το γούρι μου αυτή την περίοδο είναι το τραγούδι μου “Τώρα μιλάω εγώ”. Με αυτό ξεκινάω», είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Το τραγούδι μου “Σ’ αγαπάω ακόμα” το αφιερώνω σε όλες τις σχέσεις, και στη Τζένη φυσικά, που είναι χρόνια μαζί. Μπαίνουμε στον κύκλο αυτών των μεγάλων σχέσεων. Μακάρι να είμαστε μαζί για πάντα. Εγώ είμαι του “για πάντα”», ανέφερε για τη σύντροφό του, Τζένη Θεωνά.

«Το “Σ’ αγαπάω ακόμα” αρέσει στο γιο μου, το τραγουδάει. Και το “Μη χανόμαστε” το τραγουδάει πέρα πολύ, βάζει και δικά του λόγια τώρα», σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής για το γιο του.

Σχετικά με το αν ακούει τις συμβουλές της συντρόφου του όταν διαλέγει κάποιο τραγούδι, ο Δήμος Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι «Την Τζένη την ακούω πάρα πολύ, αλλά πέφτει πολύ έξω».

Απαντώντας, τέλος στο αν έχει ζηλέψει βλέποντας τη σύντροφό του σε κάποια ερωτική σκηνή, ο Δήμος Αναστασιάδης παραδέχεται: «φυσικά και έχω ζηλέψει τις σκηνές με φιλιά της Τζένης. Μετά καταλαβαίνεις ότι και αυτό είναι μία δουλειά».

To άρθρο Δήμος Αναστασιάδης: Φυσικά και έχω ζηλέψει τις σκηνές με φιλιά της Τζένης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟικονόμου για Τουρκία: Δεν εμπλεκόμαστε σε λεκτικούς διαξιφισμούς – Απαιτούμε σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου από όλους
Επόμενο άρθροΠάρος: Σε ύφεση η φωτιά