Στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά παρόχων ενέργειας, διεκδικώντας την καταβολή των ποσών που οφείλονται από την είσπραξη δημοτικών τελών μέσω των λογαριασμών ενέργειας, προχωρά ο δήμος Λαρισαίων από κοινού με άλλους 120 Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας για το συγκεκριμένο θέμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θ. Αδαμόπουλος, ανέφερε ότι το ποσό για τον δήμο Λαρισαίων, ανέρχεται στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο δήμος Λαρισαίων, εξήγησε ο κ. Αδαμόπουλος, κατάφερε μετά από εξώδικα που απέστειλε στους παρόχους ενέργειας να κλείσει την ψαλίδα των οφειλών. «Από τους 6-7 παρόχους που είχαν οφειλές πέραν του 6μηνου προς τον δήμο μειώθηκαν σε 2-3 οι πάροχοι που δεν έχουν αποδώσει τα οφειλόμενα ποσά στον δήμο. Έχουμε φροντίσει, επειδή έχουμε συνάψει συμβάσεις συναλλαγής με 19 παρόχους να παρακολουθούμε επισταμένως όλη την πορεία των οφειλών. Ένας εργαζόμενος του δήμου έχει επιφορτιστεί αποκλειστικά με την παρακολούθηση των συγκεκριμένων ζητημάτων και των οφειλών που προκύπτουν», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Λαρισαίων, ο οποίος ευελπιστεί ότι μέσα από τις συγκεκριμένες ενέργειες θα προχωρήσουν ταχύτερα οι διαδικασίες καταβολής των οφειλομένων ποσών στους ΟΤΑ.

Πηγή: Larissanet

Προηγούμενο άρθροΣτο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς η Κ. Παπανάτσιου
Επόμενο άρθροΣτους πρόποδες των Μετεώρων το 13ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών